×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zó viert Koning Filip zijn verjaardag

  Zonder familie en vrienden

  Zó viert Koning Filip zijn verjaardag

  Op 15 april mag de Belgische koning Filip alweer 60 kaarsjes uitblazen. Toch zal deze dag niet helemaal om hem draaien… Hij zal zijn eigen verjaardag namelijk niet doorbrengen met zijn familie en vrienden. De koning kiest ervoor om de feestelijkheden rond de tachtigste verjaardag van de Deense koningin Margrethe bij te wonen.

  LEES OOK:

  Dag later

  Filip en Mathilde zijn op 16 april weer in Brussel. Filip wil zijn eigen verjaardag dan vieren met zijn vrouw en vier kinderen, die allemaal paasvakantie hebben en dus thuis in Laken zijn. Ook de 18-jarige prinses Elisabeth, die momenteel in Wales studeert, is dan bij haar ouders.

  21 februari 2020 - 10:34