×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip bezoekt nieuwe sultan in Oman

  Mathilde gaat vandaag alleen naar Luik

  Filip bezoekt nieuwe sultan in Oman

  De Belgische koning reist vandaag naar Oman om zijn medeleven te betuigen aan de nieuwe sultan Haitham met het overlijden van zijn neef sultan Qaboos.


  Filip moet vanwege zijn reis aan Oman een bezoek afzeggen aan de provincie Luik die voor woensdag op de agenda stond. Koningin Mathilde gaat nu alleen naar Luik. Dinsdag ontvangt Filip eerst nog op het paleis in Laken de Jordaanse koning Abdullah en is hij aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie.

  LEES OOK:

  Condoleances van meerdere staatshoofden

  Verschillende buitenlandse staatshoofden gingen Filip al voor met een bezoek aan Oman. Koning Willem-Alexander bezocht de nieuwe sultan zondag en ook onder anderen de Britse prins Charles, koning Hamad van Bahrein, emir Tamim van Qatar, emir Sabah van Koeweit en de kroonprins van Abu Dhabi namens de Verenigde Arabische Emiraten betuigden hun deelneming. Maandagavond was het de beurt aan koning Felipe van Spanje.

  Bron: ANP. Beeld: Instagram

  15 januari 2020 - 12:08