×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwemhulp van prinses Charlène

  Vorstin Monaco wil team Zuid-Afrika helpen

  Prinses Charlène heeft haar hulp aangeboden aan het Zuid-Afrikaanse zwemteam. De prinses was zelf Olympisch zwemster en die hoedanigheid leerde ze haar man, prins Albert kennen tijdens een wedstrijd in Monte Carlo. De prins is lid van het Internationaal Olympisch Comite. De prinses – toen nog Charlène Wittstock – vertegenwoordigde Zuid-Afrika op de Olympische Spelen in Sydney in 2000. In 2007 stopte ze met wedstrijdzwemmen.

  Directeur Tubby Reddy van de Zuid-Afrikaanse Sportbond en Olympisch Comite (SASCOC) vertelde over het aanbod van prinses Charlène tegenover Eyewitness News Sports radio, meldt swimnews online. De echtgenote van prins Albert II van Monaco biedt het team zelfs een ‘volpension verblijf’ aan in het prinsdom vanaf 1 juni tot aan de vooravond van het optreden in het London Aquatics Centre. Alleen de reiskosten zijn voor eigen rekening. Het aanbod is erg welkom voor de Zuid-Afrikaanse zwemploeg na het verlies van een grote sponsor.

  1 maart 2012 - 11:15