×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweeds koningspaar naar Scheveningen

  Koninklijke Scoutingbijeenkomst

  Hoog bezoek in Scheveningen. Van 7 tot en met 10 april vindt daar de internationale scoutingbijeenkomst plaats en niemand minder dan Koning Carl Gustaf en koningin Silvia van Zweden komen speciaal naar ons land voor dit evenement. Dit is op de website van het Zweedse koningshuis bekendgemaakt. Scouting Nederland organiseert de bijeenkomst, Orange 2011, die vier dagen duurt en in het Scheveningse Kurhaus Hotel wordt gehouden. Er worden ruim 200 leden verwacht van de Olave Baden-Powell Society en de World Scout Foundation, twee internationale scoutingorganisaties die samen circa 40 miljoen leden hebben verspreid over de hele wereld. Ook prinses Maxima, beschermvrouwe van Scouting Nederland, en prinses Benedikte van Denemarken zullen het evenement aandoen. Naar alle waarschijnlijkheid zullen Carl Gustaf en Silvia tijdens hun verblijf in Nederland verblijven in Paleis Noordeinde. Tussen de Oranjes en de Zweedse koninklijke familie bestaan zeer vriendschappelijke banden. Koningin Beatrix is peettante van de Zweedse kroonprinses Victoria die op haar beurt weer peettante is van prinses Amalia. Koningin Juliana was de peettante van koning Carl Gustaf.


  28 maart 2011 - 16:34