×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangere Kate wil actief blijven

  William's vrouw wil niet in de watten worden gelegd

  Zwangere Kate wil actief blijven

  Hertogin Kate is van plan lekker actief te blijven tijdens de rest van haar zwangerschap. Mensen hoeven zich van haar niet zoveel zorgen te maken, citeert Female First uit het tijdschrift Closer.

  De 31-jarige echtgenote van prins William is helemaal hersteld van de klachten uit het begin van haar zwangerschap. Een goed ingevoerde bron uit de omgeving van de hertogin: ”’Ze had een moeilijke start met de intense misselijkheid, maar ze voelt zich nu goed en is blij met haar veranderende lijf. Ze is nu ongeveer 20 weken in verwachting en kan niet wachten tot ze de baby voelt schoppen.”

  Volgens de bron wil Kate de komende vijf maanden actief en fit bezig blijven. Ze heeft weinig behoefte aan overbezorgde mensen die haar in de watten willen leggen. ”Fanatiek sporten zit er niet in, maar ze geniet erg van lange wandelingen met haar hond Lupo, pilateslessen en yoga.”

  Kate Middleton heeft haar officiële koninklijke taken onlangs op een lager pitje gezet. Ze houdt zich volgens de bron van Closer aan een gezond dieet, maar soms zondigt ze. ”Ze hunkert naar patat met ketchup, bonen op toast en spaghetti bolognese.”

  28 februari 2013 - 16:29