×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zus van prinses Mathilde is verloofd’

  Nicolas is familie koning Albert's buitenechtelijke dochter

  Terwijl politici in België zich nog altijd bekommeren over het vormen van een nieuwe regering en inmiddels wellicht een noodregering, lijkt er ook goed nieuws onder de zon. Gravin Hélène d'Udekem d'Acoz, zus van prinses Mathilde van België, zou zich hebben verloofd met baron Nicolas Janssen. Dat schrijft ondermeer Het Laatste Nieuws. Het is nog niet bekend wanneer het huwelijk zal worden gesloten. Saillant detail: Nicolas is een ver familielid van Delphine Boël. Zij is de buitenechtelijke dochter van koning Albert II, hoewel dit nooit publiekelijk is toegegeven. De moeder van de vader van de bruidegom, Marie-Anne Boël, is de zus van de grootvader van Delphine Boël.


  26 oktober 2010 - 13:00