×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zorgen om Thaise koning

  Bhumibol in shock geraakt

  Koning Bhumibol van Thailand (83) is kortgeleden - als gevolg van bloedingen in zijn buikholte - kortstondig in shock geraakt. Dat heeft zijn jongste dochter, prinses Chulabhorn, gezegd. De zorgen om de aanhoudende watersnood in zijn land hebben uitwerking gehad op de gezondheid van 's werelds langst regerende monarch. Volgens de prinses vorderde haar vaders herstel van een operatie die hij in mei onderging tot de recente terugval juist voorspoedig. ''Toen bleek dat hij het nieuws over de overstromingen had gevolgd. Dat toont wel aan dat Zijne Majesteit zijn volk liefheeft als zijn eigen kinderen,' aldus Chulabhorn. De overstromingen in Thailand hebben meer dan vijfhonderd mensen het leven gekost. De schade bedraagt naar schatting vele miljarden euro's. Het centrum van de hoofdstad Bangkok is nog altijd niet veilig verklaard.


  De behandeling door zijn lijfartsen, in het ziekenhuis waar hij al twee jaar onafgebroken verblijft, slaagde. Bhumibol zou inmiddels weer zijn hersteld

  14 november 2011 - 12:10