×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zomersessie in zonnig Italië

  Máxima: 'Kinderen waren toe aan vakantie'

  ZE moet echt nog veel leren over de realiteit in Nederland.


  De jaarlijkse zomerse fotosessie vond dit jaar weer plaats bij het Italiaanse vakantiehuis van de Oranjes in Tavarnelle Val di Pesa, waar koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima met de kinderen op vakantie zijn. Voor Willem-Alexander een hele korte vakantie, omdat hij rechtstreeks vanuit Monaco naar Italië is gereisd, om vervolgens morgen in Durban aanwezig te zijn voor een IOC-congres. Daarna zullen ze het nog eens overdoen. Tijdens het persgesprek sprak Royalty de prins en prinses en vertelden zij onder meer over hoe zij het huwelijk in Monaco hebben beleefd. ‘Ik ben erg blij dat Albert eindelijk getrouwd is en dat ze echt, écht heel gelukkig waren met zijn tweeën,’ zegt Willem-Alexander. Máxima moest toch ook regelmatig aan haar eigen huwelijk denken. Een volledig verslag met alle foto’s ziet u vrijdag in het nieuwste nummer van Royalty

  4 juli 2011 - 14:00