×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zestig placemats voor Elizabeth

  Jubilerende vorstin krijgt cadeautje van regering

  Zestig placemats voor Elizabeth

  Koningin Elizabeth II heeft voor het eerst in haar ambtstermijn een ministerraad bijgewoond. Ze deed dat vanwege het zestigjarig regeringsjubileum dat ze dit jaar viert. Ze nam plaats tussen premier David Cameron en minister van Buitenlandse Zaken William Hague toen de regering de week doornam. Elizabeth was toehoorder en nam geen deel aan het overleg, de koningin blijft namelijk neutraal.
  Tijdens de bijeenkomst ontving de jubilerende vorstin zestig placemats, als cadeau namens de leden van het kabinet.

  19 december 2012 - 10:23