×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zestig placemats voor Elizabeth

  Jubilerende vorstin krijgt cadeautje van regering

  Zestig placemats voor Elizabeth

  Koningin Elizabeth II heeft voor het eerst in haar ambtstermijn een ministerraad bijgewoond. Ze deed dat vanwege het zestigjarig regeringsjubileum dat ze dit jaar viert. Ze nam plaats tussen premier David Cameron en minister van Buitenlandse Zaken William Hague toen de regering de week doornam. Elizabeth was toehoorder en nam geen deel aan het overleg, de koningin blijft namelijk neutraal.
  Tijdens de bijeenkomst ontving de jubilerende vorstin zestig placemats, als cadeau namens de leden van het kabinet.

  19 december 2012 - 10:23