×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zestig placemats voor Elizabeth

  Jubilerende vorstin krijgt cadeautje van regering

  Zestig placemats voor Elizabeth

  Koningin Elizabeth II heeft voor het eerst in haar ambtstermijn een ministerraad bijgewoond. Ze deed dat vanwege het zestigjarig regeringsjubileum dat ze dit jaar viert. Ze nam plaats tussen premier David Cameron en minister van Buitenlandse Zaken William Hague toen de regering de week doornam. Elizabeth was toehoorder en nam geen deel aan het overleg, de koningin blijft namelijk neutraal.
  Tijdens de bijeenkomst ontving de jubilerende vorstin zestig placemats, als cadeau namens de leden van het kabinet.

  19 december 2012 - 10:23