×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zara Phillips trouwt rugbyspeler

  Royal wedding' in Schotland

  Zara Phillips, de oudste kleindochter van koningin Elizabeth, is zaterdag getrouwd met Mike Tindall. De besloten ceremonie werd gehouden in de Canongate Kirk in Edinburgh, de kerk waar de koningin zelf ook komt wanneer ze in Edinburgh verblijft. De gasten arriveerden per auto, vlak voor de poort van de kerk, slechts enkele stappen tot aan de ingang. Onder de gasten waren onder meer koningin Elizabeth en prins Philip, prins Charles en Camilla en de hertog en hertogin van Cambridge, die prins Harry onder hun hoede hadden. De bruid droeg een traditionele ivoorkleurige jurk van hofontwerper Stewart Parvin, compleet met sleep en sluier. Zara droeg de Meandertiara, een juweel dat vroeger van prinses Alice van Battenberg was, de moeder van prins Philip. De tiara heeft een typisch Grieks uiterlijk en is tegenwoordig van prinses Anne, die het voor dit huwelijk aan haar dochter uit heeft geleend. Zara is net als haar moeder zeer succesvol in de paardensport, terwijl Mike Tindall een bekend rugbyspeler is van het Engelse team. Het paar ontmoette elkaar tijdens het WK in 2003. Na het huwelijk werd traditionele Schotse doedelzakmuziek gespeeld en daarna vertrok het gezelschap naar het Palace of Holyroodhouse, de officiële Schotse residentie van de koningin.

  1 augustus 2011 - 09:38