×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zara blikt terug op bruiloft

  Na huwelijk weer aan de slag

  Zara Phillips is al helemaal gewend aan het getrouwde leven. 'Het gaat goed,' vertelt ze Daybreak, 'al is het pas een week,' grapt de oudste kleindochter van koningin Elizabeth. 'Het was erg leuk. Vrienden en familie waren bijeen en het was een groot feest.' Ook al is haar familie wellicht wat 'anders' dan de meeste families, Zara ziet dat niet als een probleem. 'Voor mij zijn zij niets anders dan familie,' maar Zara begrijpt wel dat dat voor veel van de gasten op het huwelijksfeest anders moet hebben gevoeld. 'William en Kate's trouwdag is denk ik een goed voorbeeld, hoe het land feest viert, maar het blijft een familiegelegenheid. Dat is wat het is, familie.' Na het huwelijk zijn Zara en man Mike gewoon weer aan de slag gegaan. 'Er is niet echt veel veranderd op dit moment, omdat we allebei weer aan het werk zijn gegaan. Er zijn genoeg dingen te doen én dingen te winnen!' Maar als de twee thuis zijn, is het 'best relaxt,' geeft ze toe.


  12 augustus 2011 - 10:40