Placeholder

[ WIN! ] Vlag van Willem-Alexander en Máxima!

Met nog  twee weken te gaan tot de inhuldiging van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima op 30 april a.s., loopt de oranjekoorts in Nederland steeds verder op. Om de huizen en straten in het hele land te versieren en het gevoel van trots op het koningshuis te uiten, verspreidt drogisterijketen Etos de gratis Willem-Alexander & Máxima-vlag onder haar klanten.Op de vlag is de Nederlandse driekleur afgebeeld met een foto van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. De vlag is gemaakt van 100 procent polyester en is dubbelzijdig bedrukt op een doek van circa 60 x 90 cm. Met behulp van de lus en vlaggenlijn is de vlag aan een vlaggenstok te bevestigen, maar ook als gevelvlag of in de hand te tonen.

Met nog  twee weken te gaan tot de inhuldiging van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima op 30 april a.s., loopt de oranjekoorts in Nederland steeds verder op. Om de huizen en straten in het hele land te versieren en het gevoel van trots op het koningshuis te uiten, verspreidt drogisterijketen Etos de gratis Willem-Alexander & Máxima-vlag onder haar klanten.
Op de vlag is de Nederlandse driekleur afgebeeld met een foto van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. De vlag is gemaakt van 100 procent polyester en is dubbelzijdig bedrukt op een doek van circa 60 x 90 cm. Met behulp van de lus en vlaggenlijn is de vlag aan een vlaggenstok te bevestigen, maar ook als gevelvlag of in de hand te tonen.

Royalty mag 5 vlaggen verloten. Kans maken? Retweet het twitterbericht of deel het bericht van Facebook. Klanten van Etos ontvangen de vlag gratis bij aankoop van actieproducten van de merken Always, Gillette, Head & Shoulders, Max Factor, Olaz, Oral-B en Wella Flex. De actie loopt van maandag 15 tot en met zondag 28 april bij alle 550 Etos-vestigingen in Nederland.