×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • [ WIN! ] Vlag van Willem-Alexander en Máxima!

  Retweet of deel via Facebook en win 1 van de 5 vlaggen

  [ WIN! ] Vlag van Willem-Alexander en Máxima!

  Met nog  twee weken te gaan tot de inhuldiging van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima op 30 april a.s., loopt de oranjekoorts in Nederland steeds verder op. Om de huizen en straten in het hele land te versieren en het gevoel van trots op het koningshuis te uiten, verspreidt drogisterijketen Etos de gratis Willem-Alexander & Máxima-vlag onder haar klanten.Op de vlag is de Nederlandse driekleur afgebeeld met een foto van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. De vlag is gemaakt van 100 procent polyester en is dubbelzijdig bedrukt op een doek van circa 60 x 90 cm. Met behulp van de lus en vlaggenlijn is de vlag aan een vlaggenstok te bevestigen, maar ook als gevelvlag of in de hand te tonen.


  Met nog  twee weken te gaan tot de inhuldiging van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima op 30 april a.s., loopt de oranjekoorts in Nederland steeds verder op. Om de huizen en straten in het hele land te versieren en het gevoel van trots op het koningshuis te uiten, verspreidt drogisterijketen Etos de gratis Willem-Alexander & Máxima-vlag onder haar klanten.
  Op de vlag is de Nederlandse driekleur afgebeeld met een foto van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. De vlag is gemaakt van 100 procent polyester en is dubbelzijdig bedrukt op een doek van circa 60 x 90 cm. Met behulp van de lus en vlaggenlijn is de vlag aan een vlaggenstok te bevestigen, maar ook als gevelvlag of in de hand te tonen.

  Royalty mag 5 vlaggen verloten. Kans maken? Retweet het twitterbericht of deel het bericht van Facebook. Klanten van Etos ontvangen de vlag gratis bij aankoop van actieproducten van de merken Always, Gillette, Head & Shoulders, Max Factor, Olaz, Oral-B en Wella Flex. De actie loopt van maandag 15 tot en met zondag 28 april bij alle 550 Etos-vestigingen in Nederland.

  15 april 2013 - 14:44