×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William weer ‘gewoon’ aan het werk

  Net getrouwd en nu al weer levens redden en shoppen

  Ondertussen werd Kate gespot in de plaatselijke supermarkt. De huwelijksreis, naar een overzeese bestemming, staat later gepland. Ook gaan de twee nog naar Canada en Californië in juli van dit jaar. Het is voor William de eerste officiële reis naar de Verenigde Staten, maar voor Kate persoonlijk ook de eerste trip naar Amerika.

  6 mei 2011 - 12:49