×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William weer ‘gewoon’ aan het werk

  Net getrouwd en nu al weer levens redden en shoppen

  Ondertussen werd Kate gespot in de plaatselijke supermarkt. De huwelijksreis, naar een overzeese bestemming, staat later gepland. Ook gaan de twee nog naar Canada en Californië in juli van dit jaar. Het is voor William de eerste officiële reis naar de Verenigde Staten, maar voor Kate persoonlijk ook de eerste trip naar Amerika.

  6 mei 2011 - 12:49