William verliefd op kindermeisje?

De Daily Mail meldt een onthulling over Kate Middleton. Prins William zou haar niet hebben gekozen omdat ze een girl-next-dooruiterlijk heeft, of omdat ze zo gewoon is. William zou, net als zijn vader, hebben gekozen om te gaan trouwen met iemand die opvallend veel lijkt op het kindermeisje uit zijn eigen jeugd! Kate zou erg lijken op Tiggy Legge-Bourke, die in 1993 de nanny werd van prins William en prins Harry. Prins Charles zou eenzelfde keuze hebben gemaakt. Camilla Parker Bowles was 23 toen ze de prins voor het eerst ontmoette. Dezelfde leeftijd had Charles' kindermeisje Mabel Anderson in de kinderjaren van de prins. Toevallig vertonen ze volgens de krant ook opvallende gelijkenissen, zoals kin, kaak, ogen en mond. Oordeelt u zelf.

De Daily Mail meldt een onthulling over Kate Middleton. Prins William zou haar niet hebben gekozen omdat ze een girl-next-dooruiterlijk heeft, of omdat ze zo gewoon is. William zou, net als zijn vader, hebben gekozen om te gaan trouwen met iemand die opvallend veel lijkt op het kindermeisje uit zijn eigen jeugd! Kate zou erg lijken op Tiggy Legge-Bourke, die in 1993 de nanny werd van prins William en prins Harry. Prins Charles zou eenzelfde keuze hebben gemaakt. Camilla Parker Bowles was 23 toen ze de prins voor het eerst ontmoette. Dezelfde leeftijd had Charles’ kindermeisje Mabel Anderson in de kinderjaren van de prins. Toevallig vertonen ze volgens de krant ook opvallende gelijkenissen, zoals kin, kaak, ogen en mond. Oordeelt u zelf.

The Huffington Post spreekt met Karl Lagerfeld, die Kate Middleton met iemand anders vergelijkt. ‘Ze is totaal anders dan prinses Diana en lijkt bovendien in balans en gelukkig. Ze is chique op een manier die nodig is voor haar positie.’ Lagerfeld zou haar eerder vergelijken men de Deense prinses Mary, maar dan ‘als een jongere zus’.