×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William stopt bij luchtmacht voor gezin’

  Woordvoerder: 'bekendmaking over toekomst op gepast moment'

  William stopt bij luchtmacht voor gezin’

  Prins William zou de Royal Air Force verlaten en terugkeren naar het leger om zo dichterbij zijn gezin te kunnen zijn.


  De 31-jarige prins werkt sinds januari 2009 bij de RAF als helikopterpiloot in Wales. Zijn contract loopt in september af en volgens een bron van de krant Sunday Express zal de prins dit moment aangrijpen om het leger in te gaan, zodat hij kan worden gestationeerd in Londen.

  William zat een jaar in de cavalerie nadat hij zijn diploma had gehaald aan de prestigieuze Sandhurst Military Academy. Volgens Female First keert hij terug naar dit regiment in Knightsbridge, in het westen van Londen. Een woordvoerder van het Britse koningshuis weigert het verhaal van Sunday Express te bevestigen. ”We zullen de toekomst van de prins bekendmaken op een gepast moment”, is het enige dat de woordvoerder kwijt wil.

  29 juli 2013 - 11:06