×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William’s exen komen ook

  Ex-vriendinnen prins William ook welkom op huwelijk

  De lijst met genodigden voor het huwelijk van prins William en Kate Middleton baart in sommige opzichten veel opzien. Veelal mogen gasten namelijk hun partner niet meenemen, ongetwijfeld wegens ruimtegebrek. Eigen personeelsleden mogen bijvoorbeeld hun vrouw niet meenemen, terwijl juist zij popelden om het van dichtbij te mogen meemaken. Victoria Beckham mag daarentegen wél mee met David, net als dat Elton John zijn man meeneemt. Ook Guy Ritchie en Rowan Atkinson zijn van de partij. Volgens Mail on Sunday heeft Queen Elizabeth 50 gasten uitgenodigd, Charles en Camilla 250, net als William en Kate zelf. De familie Middleton mocht 100 uitnodigingen versturen. Europese royals met een sterke band zullen ook hun opwachting maken. Dat geldt niet voor Sarah Ferguson, de ex-vrouw van prins Andrew. Zij kreeg geen envelop. Hun dochters Beatrice en Eugenie staan wel op de lijst.


  Kate heeft haar slager en postbode uitgenodigd en William de voormalige polo-instructrice Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe. En William is niet zomaar een leerling, het is ook nog eens haar ex-vriend. Isabella en liefst 5 ‘collega-exen’ zijn aanwezig. Beter te vriend houden, dan hun verhaal aan de pers verkopen, moet William gedacht hebben.

  De Canadese minister-president heeft de uitnodiging geweigerd. Stephen Harper zit temidden van een verkiezingscampagne. De koning van Bahrein zou waarschijnlijk vanwege de onrust in zijn land ook verstek laten gaan, net als het kroonprinselijk paar van Japan. Zij vinden het vanwege de aardbevingen ongepast om het land te verlaten.
  Onder de ongelukkigen, zij die geen uitnodiging hebben ontvangen, bevinden zich de Obama’s. Barack en Michelle mogen – net als veel andere internationale leiders – het huwelijk via de TV bekijken. David Cameron, de Britse premier, is wel uitgenodigd, net als de vice-premier Nick Clegg.

  De genodigden zijn nog niet klaar voor de grote dag. Ze ontvangen allemaal nog een boekwerk van 22 pagina’s, waarin zij zich moeten inlezen. In de gids staan adviezen over het groeten van de koningin, de dress-code en de etiquette aan tafel…

  12 april 2011 - 11:15