×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William redde vermiste wandelaars

  Door wolken en wind met helikopter naar wandelaars

  William redde vermiste wandelaars

  Prins William heeft aan het begin van deze week twee wandelaars gered in Snowdonia, in het noorden van Wales. En volgens de Daily Mirror was dit geen gemakkelijke operatie. Zo moest hij met zijn helikopter door laaghangende wolken en flinke wind vliegen om het stel te bereiken.

  William en zijn team besloten het stel te gaan zoeken nadat een vriend van hen ze als vermist had opgegeven. En dat was maar goed ook, want de twee waren tijdens het wandelen de weg kwijtgeraakt. Hun mobiele telefoon werkte niet, ze hadden geen ijzers bij zich voor de sneeuw en daardoor moesten ze noodgedwongen de nacht buiten doorbrengen in de vrieskou.

  Chris Lloyd, van het reddingsteam, vertelt aan de krant dat het stel uiteindelijk werd gevonden op een berg. “Ze hadden de juiste spullen bij zich, behalve de ijzers. Daarom deden ze er goed aan om op de berg te blijven. Met de helikopter was het moeilijk om ze te vinden. Met veel bewolking en ’s nachts door de bergen vliegen is lastig en je moet daarom echt goed in je werk zijn.”

  28 februari 2013 - 11:11