×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William misschien niet bij bevalling

  Prins is wellicht aan het werk tijdens geboorte baby

  William misschien niet bij bevalling

  Het zou kunnen dat prins William de geboorte van zijn eerste kindje gaat missen. De prins brengt nu zoveel mogelijk tijd door bij zijn zwangere vrouw Kate. Maar bronnen vertellen aan Life & Style Magazine dat het mogelijk is dat hij door zijn werk bij de Royal Air Force niet in de buurt is als Kate gaat bevallen.

  “William wil heel graag bij zijn vrouw zijn als ze gaat bevallen. Maar er bestaat een kans dat dit niet mogelijk is”, aldus een insider. Op de website valt te lezen dat de prins gewoon moet werken en dat hij geen speciale behandeling krijgt. Het zou dus kunnen dat William op de basis moet zijn in Anglesey, Wales.

  Het zou volgens het blad niet voor het eerst zijn dat de prins een belangrijke aangelegenheid mist. Zo was hij niet bij haar tijdens hun eerste Valentijnsdag toen ze getrouwd waren. Het hof heeft al aangegeven dat de prins zijn best doet aanwezig te zijn bij de geboorte. Ook zal hij ouderschapverlof opnemen na de geboorte.

  27 juni 2013 - 11:09