×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate willen nog twee kinderen’

  Banketbakker heeft het bewijs: drie kinderen in totaal

  William en Kate willen nog twee kinderen’

  Prins William en zijn vrouw Kate plannen nog twee kinderen. Het paar, dat onlangs ouders werd van prins George, heeft namelijk de bovenste drie lagen van hun bruidstaart bewaard. Dat heeft de taartenmaakster Fiona Cairns zaterdag onthuld in Daily Mail, volgens The Telegraph.


  Het is traditie dat bruidsparen de top van hun taart bewaren en invriezen voor de doop van hun eerste kind. De keuze van de hertog en hertogin van Cambridge om niet één maar drie lagen in de vrieskist te stoppen heeft de geruchtenstroom op gang gebracht.

  De taart zal volgens Cairns zeker nog heerlijk smaken wanneer baby George later dit jaar wordt gedoopt. "De glazuurlaag moet opnieuw worden gedaan, maar de taart zelf zal als nieuw smaken." Of dat ook het geval is bij de doop van eventuele toekomstige kinderen kan Cairns niet met zekerheid zeggen.

  24 augustus 2013 - 20:08