×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate verwachten baby in juli

  Kate is nog altijd herstellende sinds ziekenhuisopname

  William en Kate verwachten baby in juli

  William en Catherine verwachten hun kindje in juli. Dat laten de woordvoerders van de Hertog en Hertogin van Cambridge maandag weten. Vermoedelijk is het paar nu de gebruikelijke drie maanden voorbij, waardoor ze juli naar buiten hebben gebracht als de maand waarin hun baby wordt geboren. Expliciet wordt gesproken over ‘een baby’, tegen de vele berichten over een mogelijke tweeling in.

  Vorige maand werd Catherine in het ziekenhuis opgenomen vanwege ernstige zwangerschapsmisselijkheid. Daardoor raakte vroegtijdig haar zwangerschap bekend. De Hertogin is nog altijd herstellende, zo laten de woordvoerders weten. Ze zal ‘in de nabije toekomst’ weer publieke activiteiten ondernemen.

  14 januari 2013 - 12:10