×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate trouwen op 29 april

  Westminster Abbey decor sprookjeshuwelijk

  Daags voor Koninginnedag, vrijdag 29 april 2011, zal het huwelijk van prins William met Kate Middleton plaatsvinden in Londen. In de Westminster Abbey zullen de twee elkaar het jawoord gaan geven. Net als bij de huwelijken van prins Charles en Diana en toenmalig prinses Elizabeth met prins Philip, zal de koninklijke familie de bruiloft zelf bekostigen. Kosten voor de beveiliging zijn voor rekening van de staat.


  Exact een week geleden maakte het paar bekend zich te hebben verloofd. Een stralende Kate toonde toen de ring die zij van William kreeg, de verlovingsring die ook zijn moeder, prinses Diana, droeg. Kate bezocht diezelfde avond nog de kerk voor een privérondleiding.

  23 november 2010 - 13:28