×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate trouwen op 29 april

  Westminster Abbey decor sprookjeshuwelijk

  Daags voor Koninginnedag, vrijdag 29 april 2011, zal het huwelijk van prins William met Kate Middleton plaatsvinden in Londen. In de Westminster Abbey zullen de twee elkaar het jawoord gaan geven. Net als bij de huwelijken van prins Charles en Diana en toenmalig prinses Elizabeth met prins Philip, zal de koninklijke familie de bruiloft zelf bekostigen. Kosten voor de beveiliging zijn voor rekening van de staat.


  Exact een week geleden maakte het paar bekend zich te hebben verloofd. Een stralende Kate toonde toen de ring die zij van William kreeg, de verlovingsring die ook zijn moeder, prinses Diana, droeg. Kate bezocht diezelfde avond nog de kerk voor een privérondleiding.

  23 november 2010 - 13:28