×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate overschaduwen Charles

  Prins van Wales lijkt jaloers op aandacht zoon

  Prins William en Kate hebben nauwelijks voet terug op Britse bodem gezet na hun glorietocht door Canada en de VS, of prins Charles zou zich overschaduwd voelen door hun wereldwijde populariteit. Een insider van Daily Mail weet te vertellen dat hij zich over het hoofd gezien voelt en op zoek is naar een nieuwe PR-strategie om het publiek voor zich te winnen. Hij wil zijn 'populariteit vergroten, maar wil ook gerespecteerd worden voor zijn visie en voor wat hij gedaan heeft voor het land'. De prins zou ook vinden dat er overdreven veel fotomomenten zijn geweest tijdens de reis in het buitenland die zijn zoon en schoondochter de afgelopen weken maakten.


  Hoewel de prins van Wales veel liefdadigheids werk doet en zich inzet voor het milieu, lijkt hij niet altijd te worden gezien. De glitter en glamour die het William en Kate met zich meebrengen, lijkt het grote publiek veel meer aan te spreken.

  18 juli 2011 - 13:13