×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate op tweede huwelijksreis

  Nieuwe kapper van Kate krijgt grote test

  De eerste huwelijksreis naar de Seychellen is pas achttien maanden geleden, maar nu al wordt een tweede romantische reis gepland. William en Kate plannen in september een reisje naar een paradijselijk eiland. Een privé-eiland om precies te zijn, onderdeel van de Salomonseilanden.

  Er moet echter ook gewerkt worden, want in naam der koningin is een 9-daagse rondreis gepland, waarbij Singapore, Kuala Lumpur, Borneo, de Salomonseilanden en Tuvalu worden bezocht. De reis is (nog) in het kader van het dimanten jubileum van koningin Elizabeth.

  De reis zal een grote test worden voor Kate en haar nieuwe kapster. Voor het eerst zal Amanda Cook Tucker voor zo’n grote reis verantwoordelijk zijn voor het – tot nu toe – altijd onberispelijke kapsel van de hertogin van Cambridge. Cook Tucker is niet heel bekend in de stylingwereld, maar ze is wel een bekende aan het hof. Jarenlang is ze verantwoordelijk geweest voor het knippen van William en Harry’s haar. Kate bleef tot nu toe trouw aan haar eigen kapper, maar het voordeel is dat ze nu niet meer de deur uit hoeft.

  5 september 2012 - 17:20