William en Kate op tweede huwelijksreis

De eerste huwelijksreis naar de Seychellen is pas achttien maanden geleden, maar nu al wordt een tweede romantische reis gepland. William en Kate plannen in september een reisje naar een paradijselijk eiland. Een privé-eiland om precies te zijn, onderdeel van de Salomonseilanden.

Er moet echter ook gewerkt worden, want in naam der koningin is een 9-daagse rondreis gepland, waarbij Singapore, Kuala Lumpur, Borneo, de Salomonseilanden en Tuvalu worden bezocht. De reis is (nog) in het kader van het dimanten jubileum van koningin Elizabeth.

De reis zal een grote test worden voor Kate en haar nieuwe kapster. Voor het eerst zal Amanda Cook Tucker voor zo’n grote reis verantwoordelijk zijn voor het – tot nu toe – altijd onberispelijke kapsel van de hertogin van Cambridge. Cook Tucker is niet heel bekend in de stylingwereld, maar ze is wel een bekende aan het hof. Jarenlang is ze verantwoordelijk geweest voor het knippen van William en Harry’s haar. Kate bleef tot nu toe trouw aan haar eigen kapper, maar het voordeel is dat ze nu niet meer de deur uit hoeft.