×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate ontroerd door reacties

  Cambridge's sturen kaartjes terug

  William en Kate ontroerd door reacties

  Prins William en zijn vrouw Kate hebben het druk. Ze sturen namelijk een kaartje naar iedereen die hen per post heeft gefeliciteerd met de geboorte van prins George, en die zo slim waren hun adres te vermelden.


  In de bedankkaartjes staat dat Catherine en William 'ontroerd' waren dat mensen 'de moeite hebben genomen' hen te schrijven na de geboorte van hun eerste zoon vorige maand. "Hunne Koninklijke Hoogheden zijn ontdaan van alle prachtige berichten die zij hebben ontvangen en bedanken u van harte en wensen u het beste", zo heeft The Telegraph in een van de kaartjes gelezen.

  Het jonge gezin staat op de voorkant van de kaart afgebeeld.

  23 augustus 2013 - 15:32