×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate niet naar Nieuw-Zeeland

  Prins mogelijk doelwit poltieke campagne

  William en Kate, hertog en hertogin van Cambridge, hebben naar verluidt hun trip naar Nieuw-Zeeland afgezegd. Zij zouden daar in oktober onder meer de Rugby World Cup bijwonen, die vlak voor de parlementsverkiezingen in het land wordt gehouden. Oppositiepartijen verdenken premier John Key ervan dat het bezoek van prins William onderdeel wordt van diens eigen campagne, waarin de monarchie minder plek moet krijgen. Om geen onderdeel te worden van de politieke discussie, omdat ook Nieuw-Zeeland onderdeel is van het Gemenebest waarvan de Britse vorstin het staatshoofd is, zou het bezoek - en daarmee ook dat aan Australië - worden uitgesteld.


  Mogelijk bezoeken William en Catherine het land niet lang daarna alsnog, ter gelegenheid van het diamanten regeringsjubileum van de Britse vorstin volgend jaar. Voor deze bijzondere gebeurtenis bezoeken leden van de koninklijke familie landen van het Gemenebest van Naties.

  27 juni 2011 - 12:15