×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate in Denemarken

  Met Frederik en Mary aan de slag voor UNICEF

  Prins William en hertogin Kate zijn vanochtend geland in Denemarken. Daar zijn ze op Amalienborg welkom geheten door kroonprins Frederik en kroonprinses Mary, waarna ze gezamenlijk geluncht hebben. Het is voor het eerst dat het hertogenpaar samen in Denemarken is. Na de lunch bezochten de vier royals het distributiecentrum van UNICEF in het centrum van Kopenhagen, waar ze hebben geholpen met het inpakken van dozen met hulpgoederen. Deze worden verstuurd naar Oost-Afrika, bedoeld om de door hongersnood getroffen gebieden te helpen. Naar schatting is 13 miljoen mensen er ondervoed. Prins William en Kate hebben namens ‘The Foundation of Prince William and Prince Harry’, het fonds van William, Harry én Kate, een donatie gedaan.

  2 november 2011 - 15:12