×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate genieten van de zon

  Caraïbische vakantie voor Cambridges

  William en Kate genieten van de zon

  Prins William en zijn vrouw Kate hadden blijkbaar even genoeg van het koude weer in Engeland. Daarom genieten de twee nu van de zon op het eiland Mustique. Zo schrijft The Sun.

  Ze verblijven daar volgens de krant in een prachtige strandvilla waarin ze uitzicht hebben over de Caraïbische zee. Een bron laat weten dat dit tripje laat zien dat het weer goed gaat met de hertogin van Cambridge. “Een maand geleden was deze vakantie ondenkbaar geweest. Zowel William als Kate hoopten al dat zij zich goed genoeg zou voelen om de vlucht naar Barbados en de overstap naar Mustique te maken.”

  De krant meldt ook dat de twee niet alleen met elkaar genieten van de rust op het eiland. Ook de ouders van Kate zouden op het eiland verblijven. Het eiland valt duidelijk bij Kate en William in de smaak, de twee kwamen namelijk al zeker zes keer eerder naar Mustique.

  5 februari 2013 - 22:05