×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate gaan verhuizen

  Kensington Palace wordt 'nieuwe' thuis

  Prins William en zijn Kate gaan verhuizen. Daily Mail onthult dat ze in de komende twee maanden hun intrek zullen nemen in het historische Kensington Palace in Londen, dat de prinsjes William en Harry eerder met hun moeder Diana hebben bewoond. Er is een ‘minimum’ aan aanpassingen gedaan in het appartement, zo vertelt een bron aan The Mail, waarmee voor meer comfort is gezorgd, maar originele details zoals in de keuken onveranderd zijn gebleven. Heel lang zijn de prins en Catherine niet van plan er te wonen. Ze zullen de eerste huwelijksjaren er slijten, omdat het appartement klein is en niet praktisch voor gezinsuitbreiding. Het huis in Anglesey, vlakbij de RAF-basis waar William werkzaam is, zullen ze als hoofdverblijf blijven gebruiken.

  Niet het hele paleis is voor hen, ze zullen slechts een appartement gaan betrekken dat in het niet valt bij dat van hun huisgenoten, prins Michael van Kent en Marie Christine. Zij hebben een appartement met vijf slaapkamers en vijf ontvangstkamers, dat niet lang geleden nog onderwerp van discussie was in de Britse politiek. Ze betaalden er tot voor kort namelijk een schijntje voor: 69 pond per maand. Zij moeten nu 10.000 pond per maand betalen. William hoeft dat niet, omdat hij tweede in lijn is van de troon.

  6 juni 2011 - 11:06