×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate brengen officieel bezoek aan Schotland

  Kate even geen hertogin genoemd, maar Gravin van Strathearn

  William en Kate brengen officieel bezoek aan Schotland

  Prins William en zijn vrouw Kate brengen op 4 en 5 april een officieel bezoek aan Schotland. Het paar gaat naar Glasgow, zo staat op de website van de Hertog en Hertogin van Cambridge vermeld. Daarnaast gaan ze naar Barrow-in-Furness en het landgoed Dumfries House.

  In Schotland dragen ze de titels graaf en gravin van Strathearn. Op de site van het paar zijn de details van het bezoek te lezen. Zo brengen de royals in Glasgow onder meer een bezoek aan de buurt waar in 2014 de Gemenebestspelen worden gehouden. Op het landgoed Dumfries House openen William en Kate een nieuw centrum voor buitensport. Daar is Williams vader prins Charles ook bij. Hij draagt in Schotland de titel hertog van Rothesay.

  22 maart 2013 - 09:01