×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Harry geportretteerd

  In de Londense National Portrait Gallery is een portret onthult van de prinsen William en Harry. Het portret, met de broers in hun militaire uniform, werd gemaakt door Nicky Phillips. Ze hebben hier meerdere malen voor geposeerd. William draagt  de blauwe sjerp en ster van de Orde van de Kousenband. Ook draagt hij de medaille van het gouden jubileum van zijn grootmoeder, koningin Elizabeth. Harry draagt zijn medaille voor bewezen diensten in Afghanistan.


  Het portret is overigens niet door iedereen goed ontvangen. In de Engelse krant de Daily Mail stonden al verscheidene negatieve reacties. Er werd onder andere geschreven dat ’het erg lelijk is en boven verschrikkelijk amateuristisch’.

  8 januari 2010 - 12:33