×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Harry bundelen hun krachten

  Speciaal evenement voor 9/11-herdenking

  William en Harry bundelen hun krachten

  William en Harry bundelen hun krachten volgende maand tijdens een speciaal evenement ter gelegenheid van de 9/11-herdenking. Het is dit jaar twaalf jaar geleden dat de aanslagen op de Twin Towers plaatsvonden.


  De prinsen zullen een liefdadigheidsevenement bijwonen in Londen. De koninklijke broers moeten daarvoor de handen uit de mouwen steken. Ze reizen af naar het financiële bedrijf BGC partners om medewerkers te helpen telefonische deals rond te krijgen. De opbrengst gaat naar een aantal goede doelen, waaronder SkillForce, waarvan William beschermheer is, en WellChild, Harry's petekind.

  Het evenement wordt elk jaar georganiseerd om de 658 werknemers te herdenken die het leven lieten op 11 september 2001.

  29 augustus 2013 - 12:43