×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William doet aangifte van geboorte van prins George

  William doet aangifte van geboorte van prins George

  Prins William en zijn vrouw Catherine hebben vrijdag aangifte gedaan van de geboorte van hun zoontje. Het formulier dat is ingevuld vanwege de geboorte van prins George werd daarna aan de media getoond. William ondertekende het document. Omdat de geboorte in het St. Mary's Hospital in de wijk Paddington plaats vond, moest William in het district Westminster aangifte doen. Omdat het echter een geboorte van een royal betrof, kwamen zij naar Kensington Palace.


  Opmerkelijk is dat Kate’s beroep ‘Prinses van het Verenigd Koninkrijk’ is op het formulier. In de tijd dat Charles en Diana aangifte deden van de geboorte van hun zoons was er nog geeneens een vakje voor het beroep van de moeder. Catherine wordt officieel aangeduid als ‘de hertogin van Cambridge’, maar is ook prinses, als vrouw van prins William. Ze zou dan als ‘prinses William’ moeten worden aangeduid volgens de Britse regels.

  2 augustus 2013 - 15:00