×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William bezoekt getroffen Australië

  Britse koningin stuurt kleinzoon naar Australië en Nieuw-Zeeland

  De Britse prins William zal naar Australië en Nieuw-Zeeland afreizen om de mensen daar een hart onder de riem te steken. Hij zal namens koningin Elizabeth ondermeer Christchurch bezoeken op 17 maart. Deze stad is na de vernietigende aardbeving van 21 februari - waarbij meer dan 150 mensen om het leven zijn gekomen - bezig met de wederopbouw. William's aanstaande bruid, Kate Middleton, zal in Groot-Brittannië achterblijven. De prins ontmoet mensen die getroffen zijn door de ramp, maar ook reddingswerkers en andere hulpverleners. Ook zal hij aanwezig zijn bij een herdenkingsdienst.


  De Britse prins William zal naar Australië en Nieuw-Zeeland afreizen om de mensen daar een hart onder de riem te steken. Hij zal namens koningin Elizabeth ondermeer Christchurch bezoeken op 17 maart. Deze stad is na de vernietigende aardbeving van 21 februari – waarbij meer dan 150 mensen om het leven zijn gekomen – bezig met de wederopbouw. William’s aanstaande bruid, Kate Middleton, zal in Groot-Brittannië achterblijven. De prins ontmoet mensen die getroffen zijn door de ramp, maar ook reddingswerkers en andere hulpverleners. Ook zal hij aanwezig zijn bij een herdenkingsdienst.

  ‘Een hartverwarmende geste,’ zo omschrijft premier John Key van Nieuw-Zeeland het bezoek van William. ‘Ik denk dat alle Nieuw-Zeelanders het waarderen dat de koningin aan William heeft gevraagd om te komen,’ vertelt hij aan verslaggevers.

  9 maart 2011 - 13:56