×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander zet zich wederom in voor betere sanitatie

  Prins Willem-Alexander is vandaag in Parijs. Hij neemt hier deel aan een High Level Panel over water dat door de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) wordt georganiseerd. De kroonprins zit in dit panel als voorzitter van de adviesraad voor water en sanitatie van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties. Het OESO Global Forum on Sustainable Development duurt twee dagen, en het panel waar Willem-Alexander aan deelneemt is daar een onderdeel van. Dit forum buigt zich tijdens deze dagen over financiering en prijsstelling van water. Behalve Willem-Alexander nemen ook verschillende waterexperts deel aan deze bijeenkomst.


  2 december 2008 - 14:33