×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander viert rustig 46ste verjaardag

  Laatste prinselijke verjaardag met familie en vrienden

  Willem-Alexander viert rustig 46ste verjaardag

  Prins Willem-Alexander is van plan zijn verjaardag zaterdag rustig met zijn familie en vrienden vieren. Dit zei hij vrijdag voor de microfoon van het NOS Jeugdjournaal.

  ”Zaterdag gaan we mijn verjaardag rustig met onze familie en vrienden vieren. Daarna zijn we helemaal klaar voor 29 en 30 april”, zei de prins van Oranje. Hij wordt zaterdag 46 jaar. Het is zijn laatste verjaardag voordat hij het koningsschap aanvaardt.

  In de nabije toekomst wordt 27 april een belangrijke datum voor Nederland. Dat wordt de nieuwe datum voor Koningsdag, de opvolger van Koninginnedag. Volgend jaar valt 27 april echter op een zondag en daarom is het feest verplaatst naar zaterdag 26 april. Vanaf 2015 wordt Koningsdag gevierd op 27 april.

  26 april 2013 - 14:45