×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander rent tóch voor water

  Prins Willem-Alexander heeft zondagmiddag alsnog deelgenomen aan Run for Water. De prins zei eerder deze week af, aangezien hij de begrafenis van de Poolse president Kaczyński en diens echtgenote zou bijwonen. Als gevolg van de afsluiting van het luchtruim was het voor Willem-Alexander niet mogelijk naar Polen af te reizen. De Prins heeft daarom besloten alsnog deel te nemen aan Run for Water, de zes km loop van Live Earth Amsterdam. Doel van het evenement was aandacht te genereren voor de wereldwijde drinkwaterproblematiek. De Prins van Oranje is voorzitter van de Adviesraad voor water en sanitatie van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties (UNSGAB).


  Het evenement vond plaats in en rond het Olympisch stadion in Amsterdam. Op 18 april vond op meer dan 100 plekken in de wereld zes km lopen plaats, waaronder in wereldsteden als Melbourne, Hong Kong, Kaapstad, London, Berlijn, Sao Paolo, New York en Los Angeles.

  De kroonprins legde het parcours af met vier beveiligers in sportkleding, twee op de fiets en twee rennend. Hij kreeg warm applaus van het publiek.

  18 april 2010 - 20:56