×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander overlegt met premier in het Torentje

  Troonswisseling onderwerp van gesprek aan het Binnenhof

  Willem-Alexander overlegt met premier in het Torentje

  Prins Willem-Alexander was woensdag op bezoek bij premier Mark Rutte. De minister-president ontving de aanstaande koning op het Torentje om te overleggen over de naderende Troonswisseling. Dat heeft de RVD bekendgemaakt.

  Dinsdag was de prins ook samen met prinses Máxima op pad om te praten over voorbereidingen voor de Troonswisseling. Het paar was toen in de Nieuwe Kerk in Amsterdam, de plek waar de inhuldiging gaat plaatsvinden. Daar overlegden ze onder andere over de bloemversiering voor 30 april.

  10 april 2013 - 14:07