×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander ontvangt sporters thuis

  Jochem Uytdehaage op Villa Eikenhorst

  Prins Willem-Alexander heeft maandagmiddag op Villa Eikenhorst in Wassenaar uit handen van Jochem Uytdehaage de postzegels ‘Sporttop: aandacht voor talent’ in ontvangst genomen.


  Uytdehaage heeft de stichting Sporttop opgericht om jonge, potentieel Olympische sporttalenten naar hun top te begeleiden. Hij is zelf voormalig topschaatser en tweevoudig winnaar van Olympisch goud in Salt Lake City en is nu de mentor van turner Anthony van Assche. De overige talenten worden begeleid door (ex-) topsporters die hieraan vrijwillig hun medewerking verlenen.
  De postzegels ondersteunen de stichting Sporttop. TNT Post brengt de zegels uit. Op de postzegels staan talent en mentor samen afgebeeld met typerende citaten.

  Prins Willem-Alexander is zowel persoonlijk als professioneel een gepassioneerd sportfanaat. Hij draagt het initiatief van Jochem Uytdehaage een warm hart toe en was dan ook graag bereid het postzegelvel ‘Sporttop: aandacht voor talent’ in ontvangst te nemen.

  1 september 2009 - 11:20