×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander ontvangt sporters thuis

  Jochem Uytdehaage op Villa Eikenhorst

  Prins Willem-Alexander heeft maandagmiddag op Villa Eikenhorst in Wassenaar uit handen van Jochem Uytdehaage de postzegels ‘Sporttop: aandacht voor talent’ in ontvangst genomen.


  Uytdehaage heeft de stichting Sporttop opgericht om jonge, potentieel Olympische sporttalenten naar hun top te begeleiden. Hij is zelf voormalig topschaatser en tweevoudig winnaar van Olympisch goud in Salt Lake City en is nu de mentor van turner Anthony van Assche. De overige talenten worden begeleid door (ex-) topsporters die hieraan vrijwillig hun medewerking verlenen.
  De postzegels ondersteunen de stichting Sporttop. TNT Post brengt de zegels uit. Op de postzegels staan talent en mentor samen afgebeeld met typerende citaten.

  Prins Willem-Alexander is zowel persoonlijk als professioneel een gepassioneerd sportfanaat. Hij draagt het initiatief van Jochem Uytdehaage een warm hart toe en was dan ook graag bereid het postzegelvel ‘Sporttop: aandacht voor talent’ in ontvangst te nemen.

  1 september 2009 - 11:20