×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander neemt afscheid als voorzitter waterraad

  Prins speecht op Wereld Waterdag in Den Haag

  Willem-Alexander neemt afscheid als voorzitter waterraad

  De Prins van Oranje is op dit moment voorzitter van de Adviesraad voor Water en Sanitatie van de secretaris-generaal van de VN, maar neemt afstand daarvan zodra hij koning wordt. Op 22 maart is het laatste grote wapenfeit van de prins in die functie, die dag houdt hij op Wereld Waterdag in het World Forum in Den Haag een toespraak. Ieder jaar wordt de officiële viering in een ander land georganiseerd en dit jaar is de eer aan Nederland. In zijn toespraak zal de Prins terugblikken op dat wat door UNSGAB bereikt is in de afgelopen jaren en vooruitkijken naar het werk dat er nog ligt voor de toekomst.

  Voorafgaand aan de viering van Wereld Waterdag, op 21 maart, wordt in het Vredespaleis in Den Haag een internationale conferentie georganiseerd met deelnemers uit het bedrijfsleven, de overheid, internationale organisaties en religieuze groeperingen. De Prins van Oranje houdt de openingstoespraak. De minister van Infrastructuur en Milieu mw. M.H. Schultz van Haegen is gastvrouw en gaat in een toespraak in op het veiligstellen van water voor de toekomst. De uitkomsten van deze bijeenkomst zijn input voor de discussies op 22 maart.

  7 maart 2013 - 13:37