×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander naar begrafenis Poolse president

  Geen deelname aan Run for Water

  Prins Willem-Alexander zal samen met minister-president Balkenende op zondag 18 april aanstaande de begrafenis van president Kaczynski van Polen en diens echtgenote bijwonen. President Kaczynski en zijn echtgenote kwamen zaterdag 10 april met 94 anderen om bij een vliegtuigongeval in het Russische Smolensk. De staatsbegrafenis vindt plaats in Krakau. Een groot aantal staatshoofden, regeringsleiders en hoogwaardigheidsbekleders zal aanwezig zijn bij de plechtigheid.


  Aanvankelijk had prins Willem-Alexander op 18 april andere plannen. Hij zou deelnemen aan Run for Water, de zes kilometer loop van Live Eart Amsterdam. Doel van het evenement is het genereren van aandacht voor de mondiale drinkwaterproblematiek. Hij zal deze hardloopwedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan.

  15 april 2010 - 14:06