×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander maakt Kinderpostzegels

  Amalia, Alexia en Ariane zijn de modellen

  De Prins van Oranje heeft een fotoserie van zijn dochters gemaakt voor de kinderpostzegels van 2012. Hiermee treedt de prins in de voetsporen van zijn vader, die 40 jaar geleden foto´s maakte van zijn drie zonen voor de kinderpostzegels van dat jaar. Met deze fotoserie wil de prins zijn bijdrage leveren aan de Kinderpostzegelactie. Bij de start van de actie, op 26 september, worden de afbeeldingen van de kinderpostzegels gepresenteerd en zullen ruim 200.000 schoolkinderen zich inzetten om zoveel mogelijk kinderpostzegels te verkopen. De opbrengst zal ten goede komen aan projecten wereldwijd die gericht zijn op veiligheid en ontwikkeling van kwetsbare kinderen. Vanaf 7 november bezorgen de kinderen de bestelde zegels bij hun klanten.  22 maart 2012 - 10:24