×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander maakt Kinderpostzegels

  Amalia, Alexia en Ariane zijn de modellen

  De Prins van Oranje heeft een fotoserie van zijn dochters gemaakt voor de kinderpostzegels van 2012. Hiermee treedt de prins in de voetsporen van zijn vader, die 40 jaar geleden foto´s maakte van zijn drie zonen voor de kinderpostzegels van dat jaar. Met deze fotoserie wil de prins zijn bijdrage leveren aan de Kinderpostzegelactie. Bij de start van de actie, op 26 september, worden de afbeeldingen van de kinderpostzegels gepresenteerd en zullen ruim 200.000 schoolkinderen zich inzetten om zoveel mogelijk kinderpostzegels te verkopen. De opbrengst zal ten goede komen aan projecten wereldwijd die gericht zijn op veiligheid en ontwikkeling van kwetsbare kinderen. Vanaf 7 november bezorgen de kinderen de bestelde zegels bij hun klanten.  22 maart 2012 - 10:24