×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander krijgt eigen Glossy

  Bijzonder tijdschrift met 250 unieke foto's

  Tussen alle glossy’s, tijdschriften en roddelbladen ligt er morgen een nieuw magazine in de schappen. Het is een éénmalige speciale uitgave over prins Willem-Alexander. “In navolging van Oprah en Linda wordt het nu eens tijd voor een eigen tijdschrift voor prins Willem-Alexander”, vertelt hoofdredacteur Marc van der Linden. In het tijdschrift staan meer dan 250 kiekjes van de toekomstige koning. “Sommige foto’s zijn nog nooit eerder gepubliceerd. Heel Nederland kent de foto van Willem-Alexander en Máxima die elkaar zoenen op het balkon van het Paleis op de Dam. Al die foto’s zijn vanaf de Dam genomen. In dit tijdschrift staat de foto die vanuit het paleis is genomen”, vertelt Marc van der Linden. Behalve Máxima komen er ook verhalen in het tijdschrift over de ex-geliefden van de kroonprins. “Het hele levensverhaal van Willem-Alexander wordt besproken. Verder komt er ook een vooruitblik op zijn rol als Koning in de glossy.”

  De Glossy Willem-Alexander kost 4,95 en is vanaf 3 april overal te koop.
  (Bron: RTL Boulevard)

  2 april 2013 - 20:18