×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander krijgt Droomboek op Het Loo

  Feest voor Beatrix uitgesteld, boekpresentatie gaat wel door

  Willem-Alexander krijgt Droomboek op Het Loo

  Hoewel de bedankbijeenkomst voor prinses Beatrix in Rotterdam wordt uitgesteld, neemt koning Willem-Alexander over twee weken wel het eerste exemplaar van het Droomboek in ontvangst.


  De presentatie van het Droomboek vindt doorgang zoals gepland, maakte de Rijksvoorlichtingsdienst donderdag bekend. De koning ontvangt het eerste exemplaar op donderdag 5 september op Paleis Het Loo in Apeldoorn. Daarna is het boek voor alle huishoudens in Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk gratis beschikbaar.

  Ruim 6500 Nederlanders en inwoners van het Caribisch gebied hebben rondom de inhuldiging van de koning een droom gedeeld op de website www.deeljouwdroom.nl. Uit al deze inzendingen koos een jury van zestien bekende Nederlanders zo’n 300 inspirerende, verrassende en begrijpelijke dromen. Ze zijn gebundeld in het boek ‘Mijn droom voor ons land, inspiratie voor de Koning'.

  22 augustus 2013 - 12:05