×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander keizerlijk ontvangen in New York

  Prins verkeerd aangeduid als keizerlijke hoogheid

  Willem-Alexander keizerlijk ontvangen in New York

  Prins Willem-Alexander kreeg woensdag een keizerlijk onthaal in New York. De organisatie van een VN-bijeenkomst over watergerelateerde rampen had op zijn naambordje de titel His Imperial Highness geschreven, Zijne Keizerlijke Hoogheid. Het bordje werd snel vervangen, meldt de NOS.

  De prins hield een toespraak tijdens de bijeenkomst in zijn rol als voorzitter van de Adviesraad voor Water en Sanitatie van de Verenigde Naties. Op het nieuwe naambordje stond wel het juiste predicaat, Zijne Koninklijke Hoogheid, gevolgd door ‘Prince of Orange’.

  De aanstaande koning woont de conferentie bij met onder meer secretaris-generaal van de VN Ban Ki-moon en de Japanse kroonprins Naruhito, die erevoorzitter van de Adviesraad is. Voor Willem-Alexander was het een afscheid van de raad.

  6 maart 2013 - 20:04