×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander jaagt in Lech

  Geheime vakantie met Máxima

  Wat in Nederland niet meer mag, kan in Oostenrijk nog wel. En vandaar dat prins Willem-Alexander de afgelopen dagen in het diepste geheim even met prinses Máxima naar Lech ging om daar te jagen. Samen met jachtvriend Stefan Wolf ging hij op zoek naar een groot hert, dat door het woud bij Lech moet rondlopen. Naar verluidt was de tocht zonder succes. Er werd niets geschoten. Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima bleven vier dagen in Lech. Ze maakten samen een aantal wandelingen en genoten van het gezelschap van Oostenrijkse vrienden.


  Wat in Nederland niet meer mag, kan in Oostenrijk nog wel. En vandaar dat prins Willem-Alexander de afgelopen dagen in het diepste geheim even met prinses Máxima naar Lech ging om daar te jagen. Samen met jachtvriend Stefan Wolf ging hij op zoek naar een groot hert, dat door het woud bij Lech moet rondlopen. Naar verluidt was de tocht zonder succes. Er werd niets geschoten.
  Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima bleven vier dagen in Lech. Ze maakten samen een aantal wandelingen en genoten van het gezelschap van Oostenrijkse vrienden.

  De dochtertjes waren er naar verluidt niet bij. Máxima en Alexander verbleven in het 4 Mäderl-Haus, van de familie Moosbrugger. Ze dineerden een aantal avonden in Gasthof Post, waar ze in de wintermaanden traditiegetrouw verblijven. Máxima en Alexander hebben een speciale band met Lech. In de periode vóór hun verloving verbleven ze er regelmatig in het diepste geheim. Sinds hun huwelijk komen ze er minimaal een keer per jaar in de zomer of herfst. Op maandag zat het geheime uitstapje er op. Op vliegveld Innsbruck stond het regeringstoestel KBX op het paar te wachten, om hen terug naar Amsterdam te vliegen.

  Foto: RVD

  10 september 2008 - 10:51