Willem-Alexander jaagt in Lech

Wat in Nederland niet meer mag, kan in Oostenrijk nog wel. En vandaar dat prins Willem-Alexander de afgelopen dagen in het diepste geheim even met prinses Máxima naar Lech ging om daar te jagen. Samen met jachtvriend Stefan Wolf ging hij op zoek naar een groot hert, dat door het woud bij Lech moet rondlopen. Naar verluidt was de tocht zonder succes. Er werd niets geschoten. Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima bleven vier dagen in Lech. Ze maakten samen een aantal wandelingen en genoten van het gezelschap van Oostenrijkse vrienden.

Wat in Nederland niet meer mag, kan in Oostenrijk nog wel. En vandaar dat prins Willem-Alexander de afgelopen dagen in het diepste geheim even met prinses Máxima naar Lech ging om daar te jagen. Samen met jachtvriend Stefan Wolf ging hij op zoek naar een groot hert, dat door het woud bij Lech moet rondlopen. Naar verluidt was de tocht zonder succes. Er werd niets geschoten.
Kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima bleven vier dagen in Lech. Ze maakten samen een aantal wandelingen en genoten van het gezelschap van Oostenrijkse vrienden.

De dochtertjes waren er naar verluidt niet bij. Máxima en Alexander verbleven in het 4 Mäderl-Haus, van de familie Moosbrugger. Ze dineerden een aantal avonden in Gasthof Post, waar ze in de wintermaanden traditiegetrouw verblijven. Máxima en Alexander hebben een speciale band met Lech. In de periode vóór hun verloving verbleven ze er regelmatig in het diepste geheim. Sinds hun huwelijk komen ze er minimaal een keer per jaar in de zomer of herfst. Op maandag zat het geheime uitstapje er op. Op vliegveld Innsbruck stond het regeringstoestel KBX op het paar te wachten, om hen terug naar Amsterdam te vliegen.

Foto: RVD

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen