×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander heeft het vertrouwen gewonnen

  Zeventig procent mist Beatrix niet meer

  Willem-Alexander heeft het vertrouwen gewonnen

  Koning Willem-Alexander geniet het vertrouwen van 86 procent van de Nederlanders. Een kwart van de ondervraagden heeft zelfs 'veel vertrouwen' in de koning. Dat blijkt woensdag uit een enquête die RTL Nieuws heeft laten uitvoeren. Willem-Alexander trad 100 dagen geleden aan.


  Vlak voor de troonswisseling deed RTL een vergelijkbare peiling. Toen had 79,2 procent van de ondervraagden vertrouwen in Willem-Alexander.

  Uit de enquête blijkt ook dat de Nederlanders verschillen zien tussen de stijlen van Willem-Alexander en Beatrix. De meesten vinden de koning spontaner en toegankelijker dan zijn moeder. 70 procent mist Beatrix niet.

  7 augustus 2013 - 15:30