×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en zijn prinsessen weer op pad

  Prinselijk gezin woont finale WK turnen bij

  Dit weekend hebben in Ahoy Rotterdam de wereldkampioenschappen turnen plaatsgevonden. De rekstokfinale met publieksfavoriet Epke Zonderland was het slotnummer. Speciaal daarvoor kwamen ook prins Willem-Alexander, prinses Máxima en hun dochtertjes, de prinsesjes Amalia, Alexia en Ariane naar het Rotterdamse sportcomplex. Net als de ouders van Zonderland, op de tribune naast het prinselijk gezelschap, zien zij hoe de turner een bijna foutloze oefening voltooid. Vol enthousiasme wordt de turner na afloop toegejuicht. Maar aan de gezichten van de prinsesjes is af te lezen dat ze de rest van de tijd het liefst zélf aan de rekstok zouden willen hangen. Behalve prinses Ariane, het jongste prinsesje, zij lijkt het meeste plezier te beleven aan de middag.
  Hoewel Zonderland zijn oefening bijna foutloos doet, wordt Epke’s Chineses collega Zang uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen, een beslissing waar menig sportfanaat over zou willen discussiëren. Zonderland werd tweede en haalt de zilveren medaille binnen.

  25 oktober 2010 - 11:00