×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima over de vloer op nieuwsredacties

  Prinselijk paar bezoekt RTL Nieuws en NOS Journaal

  Prins Willem-Alexander en prinses Máxima bezochten vandaag het Mediapark in Hilversum. Daar kregen ze bij zowel de NOS als RTL een rondleiding op de redacties waar het nieuws wordt gemaakt. Ze werden geïnformeerd over de activiteiten die worden ondernomen om contact met jongere doelgroepen tot stand te brengen. Ook werd onder meer gesproken over de dagelijkse afwegingen die worden gemaakt op een nieuwsredactie en de mechanismen die hierbij een rol spelen. RTL Nieuws heeft inmiddels een filmpje online gezet, waarin een korte impressie van het bezoek te zien is.
  RTL Boulevard  zal vanavond ook aandacht besteden aan het bezoek van de prins en prinses.
  (18:30 RTL 4)

  28 september 2010 - 12:57