×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima naar huwelijk in Luxemburg

  Insiders fluisteren: speciale rol voor prinses Ariane

  Over ruim drie weken trouwt de Luxemburgse erfgroothertog met gravin Stéphanie de Lannoy. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima hebben gepland om aanwezig te zijn bij het kerkelijk huwelijk. Op 20 oktober om 11 uur begint de trouwerij in de kathedraal van Onze-Lieve-Vrouw. De hoop is dat prinses Ariane een rol gaat spelen tijdens de voltrekking. Zij is namelijk petekind van bruidegom Guillaume en vaak wordt hen gevraagd om bijvoorbeeld bruidsmeisje te worden. Ook prins Filip en prinses Mathilde worden verwacht. De Hertogin van Brabant heeft namelijk, net als haar schoonmoeder koningin Paola, prinses Máxima en groothertogin Maria-Teresa een hoed besteld bij Fabiënne Delvigne. Vanuit Noorwegen komen koning Harald, koningin Sonja, kroonprins Haakon, kroonprinses Mette-Marit, prinses Märtha Louise en Ari Behn, zo bevestigde het hof aan het Noorse blad VG.

  Vandaag werden ook twee nieuwe foto’s vrijgegeven van het koppel en een monogram met verstrengelde G en S, dat gebruikt wordt tijdens de festiviteiten.

  26 september 2012 - 16:56