×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima naar Haakon’s feestje

  Ook Constantijn naar Noorwegen toe

  Willem-Alexander en Máxima naar Haakon’s feestje

  De Noorse kroonprinses Mette-Marit en haar kinderen hebben een feestje georganiseerd voor kroonprins Haakon dit weekend. Willem-Alexander en Máxima zijn erbij, zo heeft het Noorse hof bevestigd. Ook de komst van prins Constantijn en prins Jaime staat genoteerd. Zaterdag wordt de kroonprins namelijk veertig jaar en dat wordt gevierd met een speciaal tweedaags feest bij hun woonverblijf. Daarbij zijn vrienden en familie uit binnen- en buitenland uitgenodigd, waaronder het Nederlandse koningspaar en ook het kroonprinselijk paar van Denemarken. Niet alleen Haakon wordt veertig dit jaar, Mette-Marit wordt op 19 augustus veertig.


  Het wordt een soort hippie-feest, waarbij gasten worden gevraagd eigen servies mee te brengen en de gasten – naar verluidt niet de koninklijke – verblijven in tenten en caravans op het feestterrein, waar live muziek is. Waar de Nederlandse royals verblijven is niet bekend.

  19 juli 2013 - 23:31