×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima naar Haakon’s feestje

  Ook Constantijn naar Noorwegen toe

  Willem-Alexander en Máxima naar Haakon’s feestje

  De Noorse kroonprinses Mette-Marit en haar kinderen hebben een feestje georganiseerd voor kroonprins Haakon dit weekend. Willem-Alexander en Máxima zijn erbij, zo heeft het Noorse hof bevestigd. Ook de komst van prins Constantijn en prins Jaime staat genoteerd. Zaterdag wordt de kroonprins namelijk veertig jaar en dat wordt gevierd met een speciaal tweedaags feest bij hun woonverblijf. Daarbij zijn vrienden en familie uit binnen- en buitenland uitgenodigd, waaronder het Nederlandse koningspaar en ook het kroonprinselijk paar van Denemarken. Niet alleen Haakon wordt veertig dit jaar, Mette-Marit wordt op 19 augustus veertig.


  Het wordt een soort hippie-feest, waarbij gasten worden gevraagd eigen servies mee te brengen en de gasten – naar verluidt niet de koninklijke – verblijven in tenten en caravans op het feestterrein, waar live muziek is. Waar de Nederlandse royals verblijven is niet bekend.

  19 juli 2013 - 23:31